Recept
« Terug naar recepten
Wraptortilla 's met kaapse kerrie
PT20M
Wraptortilla 's met kaapse kerrie
Een heerlijk wraptortilla 's met kaapse kerrie recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Zuid-Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
wereldwinkel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wraptortilla 's met kaapse kerrie te bereiden
Snipper de ui. Verhit in een wok of braadpan 2 eetlepels olie en roerbak de uisnippers 3 minuten. Schep de spinazie erop en roerbak tot deze is geslonken. Knijp de knoflook boven de spinazie uit, schep de rozijnen erbij en stoof de spinazie 3-4 minuten. Klop de eieren los met melk of room en 2 eetlepels Kaapse kerriesaus. Bak hiervan 2 dunne omeletten. Leg op elke tortilla een omelet. Verdeel de spinazie gelijkmatig over de bovenste helft van de tortilla's. Verdeel de pijnboompitjes en blokjes feta over de spinazie. Sla de onderkant over de vulling, vouw de zijkanten naar boven toe. Verdun 4 eetlepels Kaapse kerriesaus met de yoghurt en serveer dit als sausje bij de wraps.
Anna zegt:
Groetjes,
Anna
KookJij.