Recept
« Terug naar recepten
Yam foo van noorse zalm
PT30M
Yam foo van noorse zalm
Een heerlijk yam foo van noorse zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Bron:
exportorganisatie voor noorse vis.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yam foo van noorse zalm te bereiden
De huid van de zalmfilet mooi inkepen, de afstand tussen 2 inkepingen mag niet meer dan 1 centimeter bedragen. De staart paneren.Olie in de pan verwarmen en de zalm mooi bruin en gaar bakken.Dan droogdeppen. Dressing maken van limoensap en vissaus. De dressing over de zalm schenken. Gehakte knoflook aanfruiten met de fijngesneden pepers en over de zalm strooien.