Recept
« Terug naar recepten
Yoghurt- en aardbeientaart
PT30M
Yoghurt- en aardbeientaart
Een heerlijk yoghurt- en aardbeientaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.solo.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yoghurt- en aardbeientaart te bereiden
Plet de koekjes en meng ze met de Solo.
Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en doe de deeg in de vorm.
Druk goed aan en zet koel weg.
Laat de gelatine weken.
Verwijder de steeltjes van de aardbeien en mix ze glad met het citroensap.
Roer er de aardbeienyoghurt bij.
Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze door de bereiding.
Klop de eiwitten met de suiker tot stevig sneeuw op en spatel het erbij.
Giet in de taartvorm en laat in de koelkast opstijven.
Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en doe de deeg in de vorm.
Druk goed aan en zet koel weg.
Laat de gelatine weken.
Verwijder de steeltjes van de aardbeien en mix ze glad met het citroensap.
Roer er de aardbeienyoghurt bij.
Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze door de bereiding.
Klop de eiwitten met de suiker tot stevig sneeuw op en spatel het erbij.
Giet in de taartvorm en laat in de koelkast opstijven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Sofie zegt:
Sofie zegt: