Recept
« Terug naar recepten
Yoghurt knoflooksaus
PT10M
Yoghurt knoflooksaus
Een heerlijk yoghurt knoflooksaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yoghurt knoflooksaus te bereiden
Hak de knoflookteentjes zeer fijn en breng ze over in een kom. Voeg de yoghurt, room en de kruiden toe en roer alles goed om met een klopper. Zet 2 uur in de ijskast alvorens de saus te gebruiken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

tantegreatje zegt:
Ik dacht dat een salmonella besmetting voornamelijk voorkwam in rauw vlees (pluimvee vooral) en eieren. Door verhitting bij hoge temperatuur verdwijnt de bacterie.
Natuurlijk kun je kruisbesmetting krijgen door bv op vieze aanrechten te werken of met keukengerei wat onvoldoende schoon is.
Het lijkt mij prima als professionele koks het zekere voor het onzekere nemen.

tantegreatje zegt:
Wie geeft uitsluitsel??

Ronny zegt:

Lambert zegt:
spanky zegt: