Recept
« Terug naar recepten
Yoghurt panna cotta
PT20M
Yoghurt panna cotta
Een heerlijk yoghurt panna cotta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
690 kCal energie
8 gr. Gram eiwit
47 gr. Gram vet
60 gr. Gram koolhydraten
8 gr. Gram eiwit
47 gr. Gram vet
60 gr. Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yoghurt panna cotta te bereiden
Week de gelatine in koud water. Laat de slagroom 5 min. zachtjes aan de kook komen. Haal de pan van het vuur en los de gelatine op in de slagroom. Roer vervolgens de yoghurt, honing en gembersiroop door de slagroom.
Vet 4 vormpjes in met de walnootolie en verdeel het room- yoghurtmengsel over de vormpjes. Zet ze minimaal 3 uur in de koelkast. Stort de panna cotta's op 4 dessertbordjes (doe dit vlak voor het serveren).
Garneer met blaadjes munt.
Vet 4 vormpjes in met de walnootolie en verdeel het room- yoghurtmengsel over de vormpjes. Zet ze minimaal 3 uur in de koelkast. Stort de panna cotta's op 4 dessertbordjes (doe dit vlak voor het serveren).
Garneer met blaadjes munt.