Recept
« Terug naar recepten
Yum taent kwa
PT10M
Yum taent kwa
Een heerlijk yum taent kwa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yum taent kwa te bereiden
Was de komkommer en snijd ze in dunne plakjes.
Halveer de ui en snijd deze in dunne ringen.
De Spaanse peper wassen en in kleine stukjes snijden.
Breng de azijn, suiker en Spaanse peper aan de kook en laat al roerende de suiker oplossen.
Laat dit afkoelen en giet het over de komkommer met ui.
Halveer de ui en snijd deze in dunne ringen.
De Spaanse peper wassen en in kleine stukjes snijden.
Breng de azijn, suiker en Spaanse peper aan de kook en laat al roerende de suiker oplossen.
Laat dit afkoelen en giet het over de komkommer met ui.