Recept
« Terug naar recepten
Zachte geitenkaas met rode biet
PT15M
Zachte geitenkaas met rode biet
Een heerlijk zachte geitenkaas met rode biet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sparretail.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zachte geitenkaas met rode biet te bereiden
Bak de spekreepjes krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
Snij de rode bieten in stukken en mix ze samen met de geitenkaas. Breng ze op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep ze in een spuitzak.
Vul de glaasjes met de geitenkaascrème en werk af met spekreepjes en soepparels.
Snij de rode bieten in stukken en mix ze samen met de geitenkaas. Breng ze op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep ze in een spuitzak.
Vul de glaasjes met de geitenkaascrème en werk af met spekreepjes en soepparels.
svermaut zegt:
Vandaag misschien eens wat verfrisende maaltijdsalades. 't Is ook zo'n schoon weer - ideaal dus voor een picnick met fietstocht (en maaltijdsalade of combi van wat salades...)