Recept
« Terug naar recepten
Zalm met basilicum en krieltjes
PT30M
Zalm met basilicum en krieltjes
Een heerlijk zalm met basilicum en krieltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met basilicum en krieltjes te bereiden
Verwarm 2 el.olie in een grote braadpan en bak hierin de krieltjes in 20-25 gaar en goudbruin.Meng de sperciebonen met de broccoli en kook deze in 5-7 min.beetgaar.Maal de crème fraîche met de olijfolie,basilicum,peper en zout fijn met een staafmixer.Wrijf de zalmmoten in met peper en zout en kwast ze in met olie.Verhit de grillpan en bak hierin de zalmmoten in 2-3 min.aan iedere zijde mooi bruin.Serveer de zalm naast de groenten,schenk de basilicumsaus ernaast en geef de krieltjes erbij.