Recept
« Terug naar recepten
Zalm met kokosnoot in papillot
PT370M
Zalm met kokosnoot in papillot
Een heerlijk zalm met kokosnoot in papillot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zalm met kokosnoot in papillot te bereiden
1. Verdeel de zalmfilet in vier gelijke stukken. Leg ze naast elkaar in een ondiepe schaal. Lepel er de kokosmelk, de vissaus en het limoensap bij. Dek af en zet minstens 6 uur in de koelkast.
2. Rasp de wortels, snij ze in fijne julienne en meng ze daarna met de kokosvlokken.
3. Neem de stukken zalm uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier. Leg elk stuk vis op een groot vel aluminiumfolie. Kruid met peper en zout. Schep er een portie van het kokos-wortelmengsel bij. Lepel er 1 eetlepel van de marinade bij. Vouw stevig toe en leg de pakketjes in een aluminium braadslee. Zet de braadslee 10 minuten op de barbecuegrill. Keer de pakketjes een keer om.
2. Rasp de wortels, snij ze in fijne julienne en meng ze daarna met de kokosvlokken.
3. Neem de stukken zalm uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier. Leg elk stuk vis op een groot vel aluminiumfolie. Kruid met peper en zout. Schep er een portie van het kokos-wortelmengsel bij. Lepel er 1 eetlepel van de marinade bij. Vouw stevig toe en leg de pakketjes in een aluminium braadslee. Zet de braadslee 10 minuten op de barbecuegrill. Keer de pakketjes een keer om.