DIEN OP : Met de rest van de saus.
*Warm of koud.
*Gebruik als bijgerecht van hoofdmaal of als snack
Geef er bijv. asperges bij of schorseneren met een puree van bloemkool.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm met Mosterd-Kruidensaus uit de Oven
PT45M
Zalm met Mosterd-Kruidensaus uit de Oven
Een heerlijk zalm met mosterd-kruidensaus uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met Mosterd-Kruidensaus uit de Oven te bereiden
1).Voeg alle ingrediënten voor de saus bij elkaar en maak er een homogene saus van.
2).Bekleed een ovenbakblik met bakpapier en kwast het bakpapier lichtjes in met wat rijstolie.
3).Leg hierop de zijde zalm met vel naar beneden.
4).Smeer de bovenzijde van de zalm in met 10 eetlepels van de gemaakte saus.
5).Schuif het bakblik in het midden van de oven en laat 15 minuten bakken.
6).Haal uit de oven en bestrooi met zoutkorrels
7).Snij in dwarse moten.
2).Bekleed een ovenbakblik met bakpapier en kwast het bakpapier lichtjes in met wat rijstolie.
3).Leg hierop de zijde zalm met vel naar beneden.
4).Smeer de bovenzijde van de zalm in met 10 eetlepels van de gemaakte saus.
5).Schuif het bakblik in het midden van de oven en laat 15 minuten bakken.
6).Haal uit de oven en bestrooi met zoutkorrels
7).Snij in dwarse moten.
deuxchapeaux zegt:
JanA.