Recept
« Terug naar recepten
zalm-tomatensaus
PT20M
zalm-tomatensaus
Een heerlijk zalm-tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe zalm-tomatensaus te bereiden
Verhit de olijfolie in een pan en bak het geperst teentje look even aan. Schep er de zongedroogde tomaten, samen met de room, het sap van de limoen en de groentenbouillon. Laat 10 min. sudderen.
Schep er de verse tomaten in partjes, de reepjes gerookte zalm en de lente-ui in ringen door.
Laat even goed doorverwarmen.
Lekker met pasta.
Schep er de verse tomaten in partjes, de reepjes gerookte zalm en de lente-ui in ringen door.
Laat even goed doorverwarmen.
Lekker met pasta.
Mijn kookverhaal (Inge Deyck)
Het is super snel klaar. Gemakkelijk in het weekend en toch iets lekker zelf gemaakt op tafel.
Robert zegt: