Recept
« Terug naar recepten
Zalm uit de oven met pesto en honing
PT20M
Zalm uit de oven met pesto en honing
Een heerlijk zalm uit de oven met pesto en honing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ester helderop
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm uit de oven met pesto en honing te bereiden
Verwarm de over voor op 180°C.
Dep de zalmfilets droog met keukenpapier.
Vet de ovenschaal in of leg er vetvrijpapier in.
Leg de zalm in de overschaal.
Smeer een lekkere laag pesto over de zalm en bestrooi met een beetje paneermeel.
Afhankelijk van de dikte van de zalm 10-20 min in de oven.
Op het bord een beetje honing over de zalm.
Heerlijk met gewokte spinazie en gebakken krieltjes .
Dep de zalmfilets droog met keukenpapier.
Vet de ovenschaal in of leg er vetvrijpapier in.
Leg de zalm in de overschaal.
Smeer een lekkere laag pesto over de zalm en bestrooi met een beetje paneermeel.
Afhankelijk van de dikte van de zalm 10-20 min in de oven.
Op het bord een beetje honing over de zalm.
Heerlijk met gewokte spinazie en gebakken krieltjes .
ester zegt: