KookJij

Zalm uit de oven met pesto en honing

Een heerlijk zalm uit de oven met pesto en honing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm uit de oven met pesto en honing te bereiden

Verwarm de over voor op 180°C.
Dep de zalmfilets droog met keukenpapier.
Vet de ovenschaal in of leg er vetvrijpapier in.
Leg de zalm in de overschaal.
Smeer een lekkere laag pesto over de zalm en bestrooi met een beetje paneermeel.
Afhankelijk van de dikte van de zalm 10-20 min in de oven.
Op het bord een beetje honing over de zalm.
Heerlijk met gewokte spinazie en gebakken krieltjes .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ester

ester zegt:
gewone groene pesto, en niet te zuinig ;)
Laila

Laila zegt:
Ben benieuwd hoe dit zal smaken.. Moet alleen nog pesto in huis halen..

Welke pesto precies aangezien er veel soorten zijn??