KookJij

Zalm van de grill

Een heerlijk zalm van de grill recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm van de grill te bereiden

Snijd de zalm in stukken. Maak de courgette en paprika schoon.
Snijd de courgette in 12 plakken van ca. 2 cm dik en de paprika in 12 stukken.
Vet vier lange metalen spiesen in met wat olie en steek om en om de zalm, gamba’s, courgette en paprika aan de spiesen.
Pers de citroen uit en klop de olijfolie, oregano en peper door het sap.
Bestrijk de spiesen met deze dressing en rooster ze op de gril in ± 6-8 minuten mooi bruin en net aan gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst