Recept
« Terug naar recepten
Stralende lentesalade in februari
PT20M
Stralende lentesalade in februari
Een heerlijk stralende lentesalade in februari recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stralende lentesalade in februari te bereiden
Appel in fijne blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Courgette in fijne reepjes snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Meng deze ingrediënten met olijfolie, appelazijn en fijn gesneden peterselie en kruid naar smaak.
Serveer deze salade zeer fris.
Wortel in blokjes snijden.
Courgette in fijne reepjes snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Meng deze ingrediënten met olijfolie, appelazijn en fijn gesneden peterselie en kruid naar smaak.
Serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.