KookJij

Zalm Wellington

Een heerlijk zalm wellington recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm Wellington te bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de vellen filodeeg met olijfolie en snijd in repen in de breedte van de zalm. Leg de zalm aan een kant op de reep filodeeg. Bestrooi de zalm met de citroenrasp, sjalot en dille, en rol de zalm in de strook filodeeg. Bak de zalm in de oven voor 20 minuten tot deze roze is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst