Recept
« Terug naar recepten
Zalmboterham
PT10M
Zalmboterham
Een heerlijk zalmboterham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Oude Rengerink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Yvonne
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmboterham te bereiden
Beleg 1 snee brood met gerookte zalm.
Strooi er Italiaanse kruiden over.
Beleg dan met een plak kaas.
Strooi er basilicum over.
Beleg dan met plakjes tomaat en bestrooi met kipkruiden.
Dit 5 minuten in een voorverwarmde (hetelucht) oven op 250 graden tot de kaas goed gesmolten is.
Strooi er Italiaanse kruiden over.
Beleg dan met een plak kaas.
Strooi er basilicum over.
Beleg dan met plakjes tomaat en bestrooi met kipkruiden.
Dit 5 minuten in een voorverwarmde (hetelucht) oven op 250 graden tot de kaas goed gesmolten is.
Mijn kookverhaal (Yvonne Oude Rengerink)
Heerlijk als lunchgerecht.