Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Zalmfilet in de oven
PT20M
Zalmfilet in de oven
Een heerlijk zalmfilet in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmfilet in de oven te bereiden
Zalm in twee gelijke stukken snijden en kruiden.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Champignons in schijven snijden.
Groenten in een kom besprenkel met olijfolie en kruid af.
Neem een vuurvaste schotel smeer goed in met olijfolie de groentjes erin en leg de zalm erboven op .
Zet deze in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende een 20 tal minuten. Serveer zeer warm.
Hier werd puree bij geserveerd maar kan ook met pasta of andere aardappel gerechten.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Champignons in schijven snijden.
Groenten in een kom besprenkel met olijfolie en kruid af.
Neem een vuurvaste schotel smeer goed in met olijfolie de groentjes erin en leg de zalm erboven op .
Zet deze in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende een 20 tal minuten. Serveer zeer warm.
Hier werd puree bij geserveerd maar kan ook met pasta of andere aardappel gerechten.