KookJij

Zalmfilet in de oven

Een heerlijk zalmfilet in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmfilet in de oven te bereiden

Zalm in twee gelijke stukken snijden en kruiden.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Champignons in schijven snijden.
Groenten in een kom besprenkel met olijfolie en kruid af.
Neem een vuurvaste schotel smeer goed in met olijfolie de groentjes erin en leg de zalm erboven op .
Zet deze in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende een 20 tal minuten. Serveer zeer warm.
Hier werd puree bij geserveerd maar kan ook met pasta of andere aardappel gerechten.


Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst