Recept
« Terug naar recepten
Zalmforel met limoensaus
PT45M
Zalmforel met limoensaus
Een heerlijk zalmforel met limoensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Irène Vandecandelaere
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmforel met limoensaus te bereiden
Filets inwrijven met peper en zout en in 8 minuten licht bruin en gaar bakken. Roer de eidooiers door de bouillon, klop de saus au bain-marie dik en schuimig en schenk er scheutje per scheutje de witte wijn bij. Voeg de slagroom, het limoensap en de dille toe en breng op smaak met peper en zout. Dien op met aardappelpuree.