KookJij

Zalmforel met limoensaus

Een heerlijk zalmforel met limoensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmforel met limoensaus te bereiden

Filets inwrijven met peper en zout en in 8 minuten licht bruin en gaar bakken. Roer de eidooiers door de bouillon, klop de saus au bain-marie dik en schuimig en schenk er scheutje per scheutje de witte wijn bij. Voeg de slagroom, het limoensap en de dille toe en breng op smaak met peper en zout. Dien op met aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst