Recept
« Terug naar recepten
Zalmforel met vlaamse asperges
PT30M
Zalmforel met vlaamse asperges
Een heerlijk zalmforel met vlaamse asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmforel met vlaamse asperges te bereiden
Bak de gekruide vissen aan in een beetje boter en olijfolie.
Steam de asperges beetgaar en kruid naar eigen zin.
Serveer op bord en werk af met schijfjes citroen en peterselie.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelen met sjalot en lenteuitjes , saus : vissausje met ... te vinden op mijn recepten pagina.
Steam de asperges beetgaar en kruid naar eigen zin.
Serveer op bord en werk af met schijfjes citroen en peterselie.
Dit gerecht werd geserveerd met aardappelen met sjalot en lenteuitjes , saus : vissausje met ... te vinden op mijn recepten pagina.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.