Recept
« Terug naar recepten
Zalm(gerookt) met Marinade-Dressing
PT75M
Zalm(gerookt) met Marinade-Dressing
Een heerlijk zalm(gerookt) met marinade-dressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm(gerookt) met Marinade-Dressing te bereiden
*Maak een dressing van alle groene kruiden, uien, knoflook, selderijzaad, citroensap en olijfolie.
*Laat de gerookte vis marineren 1 uur hierin in de koelkast.
*Dien op met de marinade als dressing en de vis in plakjes gesneden.
*Laat de gerookte vis marineren 1 uur hierin in de koelkast.
*Dien op met de marinade als dressing en de vis in plakjes gesneden.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
In plaats van gerookte zalm, kan men ook een andere gerookte vis gebruiken (forel bv).