Recept
« Terug naar recepten
Zalmpapillotten
PT40M
Zalmpapillotten
Een heerlijk zalmpapillotten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmpapillotten te bereiden
Was de courgette en snijd de uiteinden af. Schil de wortel. Was de prei. Snijd de groenten in dunne staafjes.
Vul een stoomkoker met water en laat hem opwarmen.
Knip 4 vierkanten van ongeveer 25 bij 25 cm uit het vetvrije papier (of bakpapier).
Schik op elk vierkant de vis, bedek hem met twee eetlepels Boursin, voeg de groenten en de kervel toe en breng op smaak met peper en zout.
Sluit de papillotten en leg ze gedurende 10 tot 15 minuten in de stoomkoker naargelang je de vis rosé of goed doorbakken wil.
Tip:
heb je geen stoomkoker, gebruik dan een bamboemandje dat je in de Aziatische supermarkten vindt en zet het op een pan. Anders kan je de papillotten ook in de oven laten bakken (15 min. op 180 °C).
Vul een stoomkoker met water en laat hem opwarmen.
Knip 4 vierkanten van ongeveer 25 bij 25 cm uit het vetvrije papier (of bakpapier).
Schik op elk vierkant de vis, bedek hem met twee eetlepels Boursin, voeg de groenten en de kervel toe en breng op smaak met peper en zout.
Sluit de papillotten en leg ze gedurende 10 tot 15 minuten in de stoomkoker naargelang je de vis rosé of goed doorbakken wil.
Tip:
heb je geen stoomkoker, gebruik dan een bamboemandje dat je in de Aziatische supermarkten vindt en zet het op een pan. Anders kan je de papillotten ook in de oven laten bakken (15 min. op 180 °C).