Recept
« Terug naar recepten
Boerenpannenkoek (Paleo)
PT50M
Boerenpannenkoek (Paleo)
Een gezonde en verantwoorde pannenkoek. Erg lekker. Zeker een aanrader om te maken
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Paleo
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenpannenkoek (Paleo) te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de courgette en ui in blokjes. Snij de champignons en prei in plakjes/ringen.
- Bak de spekjes mooi bruin (zelf had ik plakjes ontbijtspek in stukjes gesneden). Bak vervolgens de rest van de groentes mee voor zo’n 3 minuten. Doe dit in een ovenschaal.
- Meng de eieren met de kokosmelk en het kokosmeel tot een glad mengsel en giet dit over de groentes in de ovenschaal.
- Zet de schaal zo’n 30 minuten in de oven tot het goudbruin en gaar is.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Dit gerecht kan je ook goed koud eten, of als het koud is, even opwarmen in de magnetron. Het is ruim voldoende voor een goede lunch. Uiteraard is mijn recept natuurlijk weer heel goed als basis te gebruiken en kan je alle kanten op variëren met ingrediënten. Laat je fantasie gaan!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Anna Koudys zegt:
Harry Löhr zegt: