Recept
« Terug naar recepten
Zalmrolletjes in romige knoflooksaus
PT20M
Zalmrolletjes in romige knoflooksaus
Een heerlijk zalmrolletjes in romige knoflooksaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmrolletjes in romige knoflooksaus te bereiden
Pureer de spinazie in een blender of keukenmachine en meng er 2-3 eetlepels Boursin door. Spreid de plakken zalm uit en wrijf ze in met wat zout en peper. Strijk het spinaziemengsel erover uit en rol de plakken zalm stevig op. Zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de boter in een koekenpan en leg de zalmrolletjes erin. Roer de rest van Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden door het bakvet en smoor de zalmrolletjes in 4-6 minuten zachtjes gaar. Breng de saus op smaak met citroensap. Lekker om te serveren met gebakken aardappelen.