Recept
« Terug naar recepten
Zalmwok met broccoli en cashewnoten
PT15M
Zalmwok met broccoli en cashewnoten
Een heerlijk zalmwok met broccoli en cashewnoten recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zalmwok met broccoli en cashewnoten te bereiden
1. Snijd de zalmfilets in blokjes van 5 cm.
2. Kook de broccoliroosjes gedurende 5 tot 6 minuten in gezouten water gaar. Giet ze af en laat ze uitlekken.
3. Pel en pers de knoflook.
4. Verhit de olie in een wok of een diepe pan tot deze begint te dampen. Voeg de stukjes zalm met de knoflook en de geraspte citroenschil toe en roerbak ze voorzichtig gedurende 3 minuten.
5. Voeg de broccoliroosjes en de vetstof toe en roerbak alles voorzichtig nog 1 minuut.
6. Breng op smaak met peper en zout, voeg het citroensap en de cashewnoten toe en dien onmiddelijk op.
2. Kook de broccoliroosjes gedurende 5 tot 6 minuten in gezouten water gaar. Giet ze af en laat ze uitlekken.
3. Pel en pers de knoflook.
4. Verhit de olie in een wok of een diepe pan tot deze begint te dampen. Voeg de stukjes zalm met de knoflook en de geraspte citroenschil toe en roerbak ze voorzichtig gedurende 3 minuten.
5. Voeg de broccoliroosjes en de vetstof toe en roerbak alles voorzichtig nog 1 minuut.
6. Breng op smaak met peper en zout, voeg het citroensap en de cashewnoten toe en dien onmiddelijk op.