*Serveer met roergebakken groentes en een of ander
rijstgerecht (putih,goreng djawa,kuning,etc).
Zie ook Roergebakken Groentes Singapore
Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars per Singapore Paketpost
PT30M
Zeebaars per Singapore Paketpost
Een heerlijk zeebaars per singapore paketpost recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Singapore
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars per Singapore Paketpost te bereiden
*Zet de oven op 200 -220 gradn Celsius
*Maak 2 stukken van 1 meter van de alu folie.Vouw de alu folie
stukken dan dubbel.Ik krijg dan 2 stukken van 50 bij 50 cm
*Maak de bumbu in een vijzel en smeer de filets hiermee in.
Laat de vissen minstens ± 1 uur marineren.
* Snijd aan de vel-kant een paar diepe sneden en stop hierin wat korianderblaadjes
*Leg de vis op de folie,besmeer de randen van de folie met eiwit in (plakt beter dicht).Vouw de vis aan 3 zijden in een alu-pakketje en giet dan in elk pakketje een eetlepel saké.
*Vouw het pakketje nu helemaal dicht en zorg ervoor dat
de buitenste randen van het pakketje een 5 cm brede strook
vrij is gelaten (Vis dus in het midden van het pakketje)
*Leg de pakketjes nu gedurende ± 12-14 minuten in de oven.Zet de oven af en laat de pakketjes een paar minuten rusten met de ovendeur open.
*Leg pakketjes op voorverwarmde borden en maak die pas aan tafel open en schep dan wat vocht over de filets.
*Maak 2 stukken van 1 meter van de alu folie.Vouw de alu folie
stukken dan dubbel.Ik krijg dan 2 stukken van 50 bij 50 cm
*Maak de bumbu in een vijzel en smeer de filets hiermee in.
Laat de vissen minstens ± 1 uur marineren.
* Snijd aan de vel-kant een paar diepe sneden en stop hierin wat korianderblaadjes
*Leg de vis op de folie,besmeer de randen van de folie met eiwit in (plakt beter dicht).Vouw de vis aan 3 zijden in een alu-pakketje en giet dan in elk pakketje een eetlepel saké.
*Vouw het pakketje nu helemaal dicht en zorg ervoor dat
de buitenste randen van het pakketje een 5 cm brede strook
vrij is gelaten (Vis dus in het midden van het pakketje)
*Leg de pakketjes nu gedurende ± 12-14 minuten in de oven.Zet de oven af en laat de pakketjes een paar minuten rusten met de ovendeur open.
*Leg pakketjes op voorverwarmde borden en maak die pas aan tafel open en schep dan wat vocht over de filets.