KookJij

Zeebaars per Singapore Paketpost

Een heerlijk zeebaars per singapore paketpost recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Singapore
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaars per Singapore Paketpost te bereiden

*Zet de oven op 200 -220 gradn Celsius
*Maak 2 stukken van 1 meter van de alu folie.Vouw de alu folie
stukken dan dubbel.Ik krijg dan 2 stukken van 50 bij 50 cm
*Maak de bumbu in een vijzel en smeer de filets hiermee in.
Laat de vissen minstens ± 1 uur marineren.
* Snijd aan de vel-kant een paar diepe sneden en stop hierin wat korianderblaadjes
*Leg de vis op de folie,besmeer de randen van de folie met eiwit in (plakt beter dicht).Vouw de vis aan 3 zijden in een alu-pakketje en giet dan in elk pakketje een eetlepel saké.
*Vouw het pakketje nu helemaal dicht en zorg ervoor dat
de buitenste randen van het pakketje een 5 cm brede strook
vrij is gelaten (Vis dus in het midden van het pakketje)
*Leg de pakketjes nu gedurende ± 12-14 minuten in de oven.Zet de oven af en laat de pakketjes een paar minuten rusten met de ovendeur open.
*Leg pakketjes op voorverwarmde borden en maak die pas aan tafel open en schep dan wat vocht over de filets.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Serveer met roergebakken groentes en een of ander
rijstgerecht (putih,goreng djawa,kuning,etc).
Zie ook Roergebakken Groentes Singapore

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst