Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars proberen waard
PT20M
Zeebaars proberen waard
Een heerlijk zeebaars proberen waard recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars proberen waard te bereiden
Bak de vis aan beide kanten met boter goed aan.Zet het vuur iets lager en laat rustig gaar stoven met een goede scheut citroensap en goed kruiden naar wens.
Aardappelpuree klaarmaken ...iedereen weet wel hoe het moet.
Stoof de ajuinen zowel de look als champignons beetgaar in boter evenzeer kruiden als laatste de kerstomaatjes en citoensap toevoegen.Even laten sudderen.Dresseer op bord en werk af met peterselie.
Aardappelpuree klaarmaken ...iedereen weet wel hoe het moet.
Stoof de ajuinen zowel de look als champignons beetgaar in boter evenzeer kruiden als laatste de kerstomaatjes en citoensap toevoegen.Even laten sudderen.Dresseer op bord en werk af met peterselie.
derbyke zegt: