*Dien dit op met wat rijst en geef hierbij jasmijnthee te
drinken
Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel à la Thai
PT40M
Zeeduivel à la Thai
Een heerlijk zeeduivel à la thai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel à la Thai te bereiden
*Verhit in een wok / wajan de rijstolie en laat daarin de knoflook en ui heel licht bruinen.Doe er dan direct de vis bij ,roer door en dan achtereenvolgens de gember,soya saus,oestersaus,vissaus,sambal en de groene thee.Dit geheel onder zo nu en dan roeren ± 10 minuten laten doorver-
warmen.Dien op met de fijngehakte korianderblaadjes en/of de rode Thaise basilicum
warmen.Dien op met de fijngehakte korianderblaadjes en/of de rode Thaise basilicum