Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel met een ratatouille van aubergine, courgette en paprika
PT40M
Zeeduivel met een ratatouille van aubergine, courgette en paprika
Een heerlijk zeeduivel met een ratatouille van aubergine, courgette en paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel met een ratatouille van aubergine, courgette en paprika te bereiden
Verwijder met zorg vel en graten van de zeeduivel. Verhit een pan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan. Kruid met wat peper. Snijd vervolgens de aubergine en courgette in blokjes. Schil de paprika met een dunschiller en snijd deze ook in blokjes. Hak de ui fijn en pers de knoflook. Verhit de rest van de olie en bak op een hoog vuur de aubergine, courgette en paprika. Voeg daarna de ui en knoflook toe en laat kort meestoven.
Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs. Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet het geheel met de tomatensaus. Kruid met zout en peper. Zet gedurende vijftien à twintig minuten in een oven van 180°C.
Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs. Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet het geheel met de tomatensaus. Kruid met zout en peper. Zet gedurende vijftien à twintig minuten in een oven van 180°C.