Recept
« Terug naar recepten
Zeetongrolletjes apart geserveerd met geitenkaas
PT30M
Zeetongrolletjes apart geserveerd met geitenkaas
Een heerlijk zeetongrolletjes apart geserveerd met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeetongrolletjes apart geserveerd met geitenkaas te bereiden
Aardappelen gaar koken en pureren, een beetje boter erdoor roeren en kruiden.
Sjalotjes en look zeer fijn snijden.
Wortelen raspen en kort op wokken samen met de look en sjalotjes evenzeer kruiden.
Zeetongrolletjes kruiden en gaar steamen.
Scampi's kruiden en aanbakken.
Serveer op bord, tussen de zeetongrolletjes en scampi's de geitenkaas verdelen werk af met de peterselie.
Sjalotjes en look zeer fijn snijden.
Wortelen raspen en kort op wokken samen met de look en sjalotjes evenzeer kruiden.
Zeetongrolletjes kruiden en gaar steamen.
Scampi's kruiden en aanbakken.
Serveer op bord, tussen de zeetongrolletjes en scampi's de geitenkaas verdelen werk af met de peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.