Recept
« Terug naar recepten
Zelfgemaakt frikandellenbroodjes
PT30M
Zelfgemaakt frikandellenbroodjes
Een heerlijk zelfgemaakt frikandellenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jessica Oost
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zelfgemaakt frikandellenbroodjes te bereiden
- Laat het bladerdeeg ontdooien.
- Frituur de flikandellen.
- Snijd de ui.
Leg 4 plakjes bladerdeeg op een recht vlak en leg daar de ui op.
Snijd de frikandellen door midden en leg deze allebei op 1 plakje bladerdeeg. Doe er wat curry overheen.
Leg de andere plakjes bladerdeeg er boven op en sluit het goed af.
Pak met de spatel de nog niet gebakken frikandellenbroodjes en doe ze in de oven op 200°C ± 15 minuutjes.
- Frituur de flikandellen.
- Snijd de ui.
Leg 4 plakjes bladerdeeg op een recht vlak en leg daar de ui op.
Snijd de frikandellen door midden en leg deze allebei op 1 plakje bladerdeeg. Doe er wat curry overheen.
Leg de andere plakjes bladerdeeg er boven op en sluit het goed af.
Pak met de spatel de nog niet gebakken frikandellenbroodjes en doe ze in de oven op 200°C ± 15 minuutjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ineke zegt:
Verpak één ontdooide frikandel in één plakje bladerdeeg doe er ui en curry bij als je dat lekker vind. Eidooier uit smeren over de bladerdeeg. ca. 20 min. in een voor verwarmde oven op 180 gr. en klaar is kees. frituren hoeft niet frikandel wordt gaar in de oven kijk maar naar worstenbroodjes.
erg lekker.
gr inwi
Jessica zegt:
Bedankt..