Recept
« Terug naar recepten
Zigeunersaus
PT60M
Zigeunersaus
Een heerlijk zigeunersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tineke dede
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
recept van mam
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zigeunersaus te bereiden
Doe alle ingrediënten in een grote pan.
Dan alles koken en dan afbinden met aardappelzetmeel (allesbinder) en Espagnolesaus (.deze kun je gewoon in de winkel kopen)
je kunt het ook met een roux binden maar allesbinder ofwel aardappelzetmeel is eenvoudiger
dit alles dan rustig stoven tot de saus dikker word vind je hem te dik dan een beetje water erbij
Dan alles koken en dan afbinden met aardappelzetmeel (allesbinder) en Espagnolesaus (.deze kun je gewoon in de winkel kopen)
je kunt het ook met een roux binden maar allesbinder ofwel aardappelzetmeel is eenvoudiger
dit alles dan rustig stoven tot de saus dikker word vind je hem te dik dan een beetje water erbij
Liske zegt: