Heeft altijd succes bij carnivoren, omdat men niet verwacht met Quorn zoiets smakelijks op tafel te kunnen zetten!
Het vegetarische product zijn stevige, sappige blokjes die niet slinken tijdens de bereiding. Je kunt een voorraadje in de vriezer bewaren. Maar......een lekker stukje vlees is uiteraard niet te versmaden!
Recept
« Terug naar recepten
Zoet-zure Quorn met ananas en paprika
PT40M
Zoet-zure Quorn met ananas en paprika
Een heerlijk zoet-zure quorn met ananas en paprika recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
een oud foldertje in mijn vleesloze-dagen-map
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoet-zure Quorn met ananas en paprika te bereiden
☻Ananasstukjes afgieten & ½ dl sap opvangen.
☻Roer in een kom een marinade van
maïzena, ananassap, water, azijn, suiker, ketjap, worc.saus +
tomatenketchup.
☻Schep de Quornblokjes erdoor en laat 15 min marineren.
☻Verhit de olie, bak de ui en knoflook.
☻Voeg de paprika, wortel erbij en roerbak 5 min.
☻Quornstukjes uit marinade scheppen, ananas bij de
groenten voegen.
☻Nog 5 min roerbakken.
☻Marinade erbij en nog 5 min doorwarmen.
☻Lekker met rijst.
☻Roer in een kom een marinade van
maïzena, ananassap, water, azijn, suiker, ketjap, worc.saus +
tomatenketchup.
☻Schep de Quornblokjes erdoor en laat 15 min marineren.
☻Verhit de olie, bak de ui en knoflook.
☻Voeg de paprika, wortel erbij en roerbak 5 min.
☻Quornstukjes uit marinade scheppen, ananas bij de
groenten voegen.
☻Nog 5 min roerbakken.
☻Marinade erbij en nog 5 min doorwarmen.
☻Lekker met rijst.