Recept
« Terug naar recepten
Zoete Cake
PT30M
Zoete Cake
Een heerlijk zoete cake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gratienne Van Der Haegn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Gebak
- > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete Cake te bereiden
Verwarm de oven op 180 graden
Roer de suiker en de vanillesuiker onder de boter, roer er dan een voor een de eieren onder.
Zeef de bloem over het beslag en meng alles goed onder elkaar.
Schil de appels in schijfjes en meng die er bij ook de marsepein in stukjes snijden en er bijvoegen goed mengen
Dit alles in een bakvorm gieten en bakken op 180 graden 45 minuten
Roer de suiker en de vanillesuiker onder de boter, roer er dan een voor een de eieren onder.
Zeef de bloem over het beslag en meng alles goed onder elkaar.
Schil de appels in schijfjes en meng die er bij ook de marsepein in stukjes snijden en er bijvoegen goed mengen
Dit alles in een bakvorm gieten en bakken op 180 graden 45 minuten