KookJij

Zoete gazpacho met watermeloen

Een heerlijk zoete gazpacho met watermeloen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete gazpacho met watermeloen te bereiden

Snij de watermeloen in blokjes en verwijder de bruine pitten, (of koop een pitloze watermeloen, de witte pitjes kun je laten zitten) en doe ze in de kom. Snij de tomaten in vieren en haal het hartje eruit. Doe ze eveneens in de kom samen met de basilicum, zou, peper en scheut olijfolie. Alles pureren met de staafmixer. Eventueel zeven en tot gebruik koel wegzetten.

Mijn kookverhaal (Angela Coll)

Heerlijk voorgerecht voor een hete zomeravond.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst