Recept
« Terug naar recepten
Zoete gazpacho met watermeloen
PT5M
Zoete gazpacho met watermeloen
Een heerlijk zoete gazpacho met watermeloen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Angela Coll
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete gazpacho met watermeloen te bereiden
Snij de watermeloen in blokjes en verwijder de bruine pitten, (of koop een pitloze watermeloen, de witte pitjes kun je laten zitten) en doe ze in de kom. Snij de tomaten in vieren en haal het hartje eruit. Doe ze eveneens in de kom samen met de basilicum, zou, peper en scheut olijfolie. Alles pureren met de staafmixer. Eventueel zeven en tot gebruik koel wegzetten.
Mijn kookverhaal (Angela Coll)
Heerlijk voorgerecht voor een hete zomeravond.