Recept
« Terug naar recepten
Zoete geit
PT20M
Zoete geit
Een heerlijk zoete geit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
nerd
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete geit te bereiden
Dit is een heel snel en makkelijk voorgerecht van zoete geitenkaas uit de oven.
Verwarm de oven op zo'n 180 grade voor en laat het bladerdeeg ontdooien. Leg er dan de geitenkaas op, en dan een lekkere klodder honing. Vouw het bladerdeeg dicht door de puntjes aan elkaar vast te zetten.
Een kwartiertje in de oven, en smullen maar. Je kan hem ook met brie maken, krijg je een zoetebrie. Maar dat staat veel minder leuk op de menukaart
Verwarm de oven op zo'n 180 grade voor en laat het bladerdeeg ontdooien. Leg er dan de geitenkaas op, en dan een lekkere klodder honing. Vouw het bladerdeeg dicht door de puntjes aan elkaar vast te zetten.
Een kwartiertje in de oven, en smullen maar. Je kan hem ook met brie maken, krijg je een zoetebrie. Maar dat staat veel minder leuk op de menukaart