Recept
« Terug naar recepten
Zoete gevulde peer
PT20M
Zoete gevulde peer
Een heerlijk zoete gevulde peer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete gevulde peer te bereiden
Hak de walnoten grof (hou 4 noten apart). Rasp de schil van de sinaasappel. Hak de papajablokjes fijn. Klop het eiwit stijf. Klop de room. Meng eiwit en slagroom.
Roer er de noten de papaja, vanille en sinaasappelschil door. Zoet naar smaak. Halveer de peren en hol ze lichtjes uit. Vul de holte met het roommengsel. Garneer met walnoten en sinaasappelschil
Roer er de noten de papaja, vanille en sinaasappelschil door. Zoet naar smaak. Halveer de peren en hol ze lichtjes uit. Vul de holte met het roommengsel. Garneer met walnoten en sinaasappelschil