Door het envelopmodel is het erg leuk om te zien.
Als het hapje warm is..is het lekker zoet.
Als het hapje kouder is..wordt het iets frisser.
Recept
« Terug naar recepten
Zoete hap
PT20M
Zoete hap
Een heerlijk zoete hap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete hap te bereiden
Ontdooi het bladerdeeg.
Oven voorverwamen op 220°C.
Schil de perziken en snijd er plakjes of stukjes van.
Neem een plakje bladerdeeg, besmeer in het midden met abrikozenjam. Leg er de plakjes/stukjes perziken op en vouw hem dicht als een envelopje.
Doe er een beetje honing op en suiker.
Bakken op 220°C. 15- 20 min.
Oven voorverwamen op 220°C.
Schil de perziken en snijd er plakjes of stukjes van.
Neem een plakje bladerdeeg, besmeer in het midden met abrikozenjam. Leg er de plakjes/stukjes perziken op en vouw hem dicht als een envelopje.
Doe er een beetje honing op en suiker.
Bakken op 220°C. 15- 20 min.