Recept
« Terug naar recepten
Zoete lasagne met aardbeien
PT60M
Zoete lasagne met aardbeien
Een heerlijk zoete lasagne met aardbeien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete lasagne met aardbeien te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de lasagnebladen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wel de rozijnen in warm water. Vet een ovenschaal in met becel. Meng de vanillevla met de vanillesuiker. Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Doe de vanillevla, lasagnebladen, rozijnen en aardbeien om en om in de schaal. Begin en eindig met een laag vanillevla. Laat de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten gaar worden.
Dominiekje zegt: