Recept
« Terug naar recepten
Zoete tomatensoep
PT60M
Zoete tomatensoep
Een heerlijk zoete tomatensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Edwin
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete tomatensoep te bereiden
rundvleesbouillon aan de kook brengen.ondertussen in een kom een saus maken van de gezeefde tomaten,tomatenpuree,gembersiroopnaar smaak,kerriepoeder,paprikapoeder,suiker en het zakje tomatensoep.vlees uit de bouillon halen en goed fijn malen.saus toevoegen aan de bouillon en weer aan de kook brengen.vlees en gehaktballetjes toevoegen. 15 minuten doorkoken.eet smakelijk
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sandokan zegt:
brandaris zegt:
weg laten gebruik hier voor rundvlees voor en dan kun je nog altijd kleine balletje rundergehakt er door doe
en voor je het water kookt doe er een mergpijpje in en 2 zakjes kruidenbuiltjes.