Recept
« Terug naar recepten
Zoetzure koolsalade
PT30M
Zoetzure koolsalade
Een heerlijk zoetzure koolsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoetzure koolsalade te bereiden
Verwijder het dikke deel van de nerven van de koolbladeren.Snijd de bladeren in reepjes en doe ze in een kom.Doe er de in lauw water geweekte rozijnen bij en een twaalftal gepelde walnoten.Maak met de keukenmachine op lage snelheid een vinaigrette van 60 gram olie,2 eetlepels aceto balsamico,peper en zout en giet deze over de salade.Maak het gerecht af met wat kervelblaadjes.