De 30 minuten zijn meegerekend bij de bereidingstijd boven, de marineertijd in de koelkast echter niet (zie opm).
Lekker bij gegrild/gebakken vlees.
Recept
« Terug naar recepten
Zoetzure uitjes gemarineerd (licht)
PT40M
Zoetzure uitjes gemarineerd (licht)
Een heerlijk zoetzure uitjes gemarineerd (licht) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
32 kCal energie
7 Gram koolhydraten
7 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
De lekkerste recepten uit de gezonde keuken (Reader's Digest)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoetzure uitjes gemarineerd (licht) te bereiden
Doe alle ingrediënten in de glazen schaal en meng goed.
Dek de schaal af en laat het uienmengsel 30 minuten op kamertemperatuur marineren vóór het serveren (zie opm).
Dek de schaal af en laat het uienmengsel 30 minuten op kamertemperatuur marineren vóór het serveren (zie opm).