Recept
« Terug naar recepten
Zoetzure witte kool (T'ang-Ts'oe--Tsjwan-Sin-Ts'ai)
PT15M
Zoetzure witte kool (T'ang-Ts'oe--Tsjwan-Sin-Ts'ai)
Een heerlijk zoetzure witte kool (t'ang-ts'oe--tsjwan-sin-ts'ai) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Chinees Kookboek D. Chang 1974
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoetzure witte kool (T'ang-Ts'oe--Tsjwan-Sin-Ts'ai) te bereiden
3 el olie in de wok verhitten, zout erdoor roeren en dan de paprika's (en/of pepertjes). Onder voortdurend roeren 1 minuut bakken. Paprika's uit de pan halen en opzij leggen,
3 el olie in dezelfde wok verhitten en nu de kool onder voortdurend roeren 2 minuten bakken.
Voeg de paprika's weer toe en schep alles goed door elkaar (het vuur op laag pitje).
Meng in een kommetje azijn + suiker + vetsin en giet dit in de pan bij de kool.
Vuur iets hoger en laat alles nog 2 à 3 minuten doorstoven.
Dit gerecht kan warm of koud opgediend worden.
3 el olie in dezelfde wok verhitten en nu de kool onder voortdurend roeren 2 minuten bakken.
Voeg de paprika's weer toe en schep alles goed door elkaar (het vuur op laag pitje).
Meng in een kommetje azijn + suiker + vetsin en giet dit in de pan bij de kool.
Vuur iets hoger en laat alles nog 2 à 3 minuten doorstoven.
Dit gerecht kan warm of koud opgediend worden.