Recept
« Terug naar recepten
Zomer rauwkost met langoustines
PT30M
Zomer rauwkost met langoustines
Een heerlijk zomer rauwkost met langoustines recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomer rauwkost met langoustines te bereiden
Steek een satéstokje door de langoustinesstaartjes heen zodat ze tijdens het bakken niet opkrullen en bak ze in een beetje olie bruin.Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen.Snijd van de courgettes de boven en onderkanten af en stoom ze in korte tijd gaar zodat ze knapperig blijven.Snijd de radijsjes en de komkommer in dunne plakjes en de tomaten in partjes.Was en droog de gemengde salade en doe de salade samen met de plakjes radijs,de plakjes komkommer,de partjes tomaat en de langoustinesstaartjes in een slabak.Breng de yoghurt op smaak met zout en peper en de fijn gehakte bieslook en maak hier de salade mee aan.Meng alles goed door elkaar en serveer de salade meteen.