Recept
« Terug naar recepten
Zomerchili met zeevruchten
PT35M
Zomerchili met zeevruchten
Een heerlijk zomerchili met zeevruchten recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
370 kCal energie
27 Gram eiwit
15 Gram vet
32 Gram koolhydraten
27 Gram eiwit
15 Gram vet
32 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerchili met zeevruchten te bereiden
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook met de komijn, het paprikapoeder en chilipoeder circa 5 minuten op laag vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in stukjes.
Voeg toe samen met de bonen met tomatensaus en de zeevruchten.
Verwarm circa 5 minuten of tot de zeevruchten gaar zijn.
Snijd ondertussen de koriander grof.
Strooi voor serveren over de chili.
Lekker met rijst.
Snijd ondertussen de paprika's in stukjes.
Voeg toe samen met de bonen met tomatensaus en de zeevruchten.
Verwarm circa 5 minuten of tot de zeevruchten gaar zijn.
Snijd ondertussen de koriander grof.
Strooi voor serveren over de chili.
Lekker met rijst.