Recept
« Terug naar recepten
Zomerse aardappelpuree
PT30M
Zomerse aardappelpuree
Een heerlijk zomerse aardappelpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerse aardappelpuree te bereiden
Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork fijn.
Verwarm de melk en voeg Solo toe.
Roer dit mengsel door de gepureerde aardappelen en blijf dit even luchtig kloppen.
De puree op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder.
Snij de paprika's in kleine blokjes en schep deze samen met de gesneden bosuitjes door de puree.
Verwarm de melk en voeg Solo toe.
Roer dit mengsel door de gepureerde aardappelen en blijf dit even luchtig kloppen.
De puree op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder.
Snij de paprika's in kleine blokjes en schep deze samen met de gesneden bosuitjes door de puree.