Recept
« Terug naar recepten
Zomerse minestronesoep
PT30M
Zomerse minestronesoep
Een heerlijk zomerse minestronesoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerse minestronesoep te bereiden
Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia in 6-8 min. afbakken. In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen. Pasta toevoegen. Na 2 min. bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min. tegen de kook aan houden. Laatste 3 min. tomaatjes meewarmen. Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen. Serveren met focaccia. Pesto aan tafel door soep roeren.