Recept
« Terug naar recepten
Zonnevisfilet met pasta en opgewokte groenten
PT30M
Zonnevisfilet met pasta en opgewokte groenten
Een heerlijk zonnevisfilet met pasta en opgewokte groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zonnevisfilet met pasta en opgewokte groenten te bereiden
Pasta beetgaar koken .
Courgette in reepjes snijden.
Champignons in vier snijden.
Lente uitjes grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Vis in stukken snijden en kruiden.
Wok groenten samen met de vis goed gekruid op in olijfolie. De tomaten even apart houden.
Voeg pasta en room toe desnoods bijkruiden als laatste de tomaatjes erbij even goed opschudden en zeer warm serveren .
Courgette in reepjes snijden.
Champignons in vier snijden.
Lente uitjes grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Vis in stukken snijden en kruiden.
Wok groenten samen met de vis goed gekruid op in olijfolie. De tomaten even apart houden.
Voeg pasta en room toe desnoods bijkruiden als laatste de tomaatjes erbij even goed opschudden en zeer warm serveren .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
dag Raymonda:p
derbyke zegt: