Recept
« Terug naar recepten
Zuppa di pomodoro – Italiaanse tomatensoep
PT10M
Zuppa di pomodoro – Italiaanse tomatensoep
Een heerlijk zuppa di pomodoro – italiaanse tomatensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Peter Housmans
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Sabina kookt!
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuppa di pomodoro – Italiaanse tomatensoep te bereiden
Doe in een soeppan de inhoud van het blikje tomatenblokjes, de groentebouillonpoeder of de fijngeknepen bouillontablet, het water en de gemengde Italiaanse kruiden. Mix dit goed door elkaar met een staafmixer zodat het een homogene massa wordt.
Verwarm dit tot tegen de kook aan; laat het niet koken.
Rooster in de oven de sneetjes ciabatta en besmeer die met pesto (‘crostini’).
Verdeel de soep over de borden en schenk er een klein straaltje slagroom of koksroom in. Garneer de borden af met een klein takje peterselie en geef er de besmeerde ‘crostini’ bij.
Bon appetit!
Verwarm dit tot tegen de kook aan; laat het niet koken.
Rooster in de oven de sneetjes ciabatta en besmeer die met pesto (‘crostini’).
Verdeel de soep over de borden en schenk er een klein straaltje slagroom of koksroom in. Garneer de borden af met een klein takje peterselie en geef er de besmeerde ‘crostini’ bij.
Bon appetit!
Mijn kookverhaal (Peter Housmans)
Supersnel recept voor het maken van een smakelijke Italiaanse tomatensoep.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
pietro1948 zegt:
Nelleke:
Enkele verse tomaten verrijken het recept inderdaad qua smaak. Ik zal eens uittesten of het soepje dan net zo snel serveerklaar is.
Bedankt voor de reacties. ;)
pietro1948 zegt:
Al aangepast, Redactie KookJij