Recept
« Terug naar recepten
Zuurkool met kruidenroom en vis in ham
PT30M
Zuurkool met kruidenroom en vis in ham
Een heerlijk zuurkool met kruidenroom en vis in ham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuurkool met kruidenroom en vis in ham te bereiden
1).Knijp de zuurkool eerst goed uit en meng hem dan met de room en de kruiden.
2).Zet dit op een laag vuurtje en laat dit heel voorzichtig gloeiend heet worden en roer zo nu en dan eens.
3).Ondertussen zijn de stukken vis, die verpakt zijn in een grote plak ham aan het bakken in een grote anti-aanbakpan in een mengsel van boter en olie.
De vis heeft zo'n 4 minuten nodig per kant om bijna gaar te worden.
4).Op het laatste moment wordt de geraspte kaas door de zuurkool geroerd tot die gesmolten is.
2).Zet dit op een laag vuurtje en laat dit heel voorzichtig gloeiend heet worden en roer zo nu en dan eens.
3).Ondertussen zijn de stukken vis, die verpakt zijn in een grote plak ham aan het bakken in een grote anti-aanbakpan in een mengsel van boter en olie.
De vis heeft zo'n 4 minuten nodig per kant om bijna gaar te worden.
4).Op het laatste moment wordt de geraspte kaas door de zuurkool geroerd tot die gesmolten is.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP:Op voorverwarmde borden de zuurkool verdelen en daarop de pakketjes vis leggen.