Recept
« Terug naar recepten
Zuurkoolschotel (ovenschotel)
PT180M
Zuurkoolschotel (ovenschotel)
Een heerlijk zuurkoolschotel (ovenschotel) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
uit eigenkeuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuurkoolschotel (ovenschotel) te bereiden
Kook zuurkool en aardappels. Bak spekjes uit.
Tomatenpuree, groente en kruiden mengen.
Aardappels, zuurkool en spek samenvoegen.
In ovenschaal laagje zuurkool,
dan laagje tomatenpuree met toevoegingen.
Dit herhalen tot de schaal vol zit.
Afdekken met paneermeel en in de oven doorgaren op 200°C (45 min).
Tomatenpuree, groente en kruiden mengen.
Aardappels, zuurkool en spek samenvoegen.
In ovenschaal laagje zuurkool,
dan laagje tomatenpuree met toevoegingen.
Dit herhalen tot de schaal vol zit.
Afdekken met paneermeel en in de oven doorgaren op 200°C (45 min).
jacko zegt:
eet ze.